מרק מינסטרונה

עגבניות עשירות בליקופן, שהוא נוגד חימצון החשוב במיוחד לאיזון הרדיקלים החופשיים בגוף.

 החומרים: 


2 בצלים חתוכים לקוביות
כרישה (החלק הלבן) חתוכה
3 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
2-3 פלפלים אדומים, צהובים, וירוקים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
כרובית קטנה מופרדת לפרחים קטנים
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
כוס פסטה מלאה קצרה שבורה
ציר ירקות
כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:


מאדים את הבצל והכרישה בשמן זית עד שמתקבלת שקיפות.
מוסיפים לפי הסדר: גזר, פלפלים ועגבניות. כאשר ממתינים ובוחשים, בין לבין מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לערבב כ 5- דקות.
מוסיפים ציר ירקות, קישואים וכרובית ומביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים כ-10 דקות עד שהפסטה מוכנה.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.