סלט פסטה מלאה ועגבניות מיובשות

למה פסטה מלאה? מכיוון שאכילת דגנים מלאים שומרת על רמת סוכר מאוזנת, ויוצרת תחושת שובע לאורך זמן.

החומרים:


1/2 ק”ג פסטה קצרה מקמח מלא מבושלת ומצוננת
חופן עגבניות מיובשות
צרור עלי רוקט חתוך גס
צרור עלי פטרוזיליה קצוצה גס
1/4 צרור שמיר קצוץ
2 בצלים סגולים פרוסים לרצועות
פלפל אדום פרוס לרצועות דקות
חופן זיתים שחורים ללא חרצנים
4 כפות שמן כתית
3 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:


משרים את העגבניות המיובשות במים חמים חצי שעה לפחות, סוחטים ופורסים.
מערבבים היטב את כל החומרים, משהים כשעה ומגישים.