קציצות טבע עוף עם מיסו

פולי סויה מהם עשוי המיסו, מכילים פיטואסטרוגנים, שהם רכיבים צמחיים בעלי מבנה ופונקציות דומות לאסטרוגן האנושי הטבעי.

החומרים:

1 ק”ג חזה טבע עוף טחון או קצוץ דק
2 בצלים בינוניים קצוצים
1 גזר מגמוירסו ד 2 כפות
1/2 כוס פירורי לחם מקמח מלא (אפשר גם משאריות לחם יבש)
כפית כמון
קורט אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
פלפל לבן טחון
3 כפות שמן קנולה מכבישה קרה

 

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים היטב את כל החומרים, יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן קלות. אופים בחום בינוני כ 180- מעלות, כ-25 דק’ או עד שמוכן.
מגישים עם מעט רוטב סויה.